Xenon fényszórók

A gázkisüléses fényszórók szinte nappali fényviszonyokat teremtenek, továbbá automata magasságállítás biztosítja, hogy a tökéletes láthatóság érdekében mindig a megfelelő szögben világítsanak.

Első ködlámpák

A multi-reflektoros ködlámpák széles és lapos fénykévét vetítenek az útra, ami kevésbé tükröződik a ködben.

Elektromos mozgatású napfénytető

A tetőbe becsúszó napfénytetőhöz manuális árnyékoló is tartozik, és az első és hátsó utasoknak széles panorámát és friss levegőt biztosít

Kulcs nélküli ajtónyitás és motorindítás

A kulcs nélküli ajtónyitás és nyomógombos motorindítás rendszere révén Ön anélkül nyithatja az ajtókat és indíthatja el az autó motorját, hogy a kulcsot ki kellene vennie a zsebéből. Ráadásul PIN-kódos is nyitást is beállíthat, ha nem lenne Önnél a kulcs.

Sebességtartó automatika

Elég egyetlen gombnyomás, és a Subaru XV stabilan tartja az Ön által beállított sebességet. Ez nagyon kényelmes megoldás, ha hosszú utakat tesz meg autópályán.

Kétzónás automata klímaberendezés

A hőmérsékletet egymástól függetlenül szabályozhatja a vezető és az utas oldalán a kétzónás klímaberendezésnek köszönhetően, egy mikroszkopikus szűrő pedig segít távol tartani a port az utastértől.

Hátsó kartámasz pohártartóval

A háttámlából lehajtható kartámasz révén a hátsó üléssor ugyanolyan kényelmet kínál, mint az első ülések.

17 collos könnyűfém keréktárcsák

A jellegzetes 17 collos könnyűfém keréktárcsák tovább növelik az autó egyediségét. Az így kapott új crossover SUV stílus egyaránt nyújt sportosságot és eleganciát.

Hátsó lámpatest

SUBARU STARLINK (*1)

A SUBARU STARLINK (*1) rendszer olyan, mint egy beépített fedélzeti okostelefon: biztonságos hozzáférést nyújt az internetes rádiókhoz, az alkalmazásokhoz és egyéb tartalmakhoz.

4 vagy 6 hangszórós prémium audiorendszer

Élvezze, ahogy zenéi életre kelnek a nagy teljesítményű 4 hangszórós, 140 wattos vagy 6 hangszórós, 180 wattos hangrendszeren. A speciálisan az XV akusztikájához hangolt hangszóróknak köszönhetően a hangzás természetesen tiszta és éles. Az opcionális 180 wattos rendszer része továbbá az USB és Bluetooth® (2) csatlakozó, valamint a műszerfalba integrált 2 hangszóró, amelyek kiemelik a közepes és magas hangokat.

Bluetooth®-kihangosító (*2)

Vezeték nélkül csatlakoztathat Bluetooth® (2) kapcsolatra képes mobiltelefont vagy zenelejátszót. A rendszer lehetővé teszi a kéz nélküli telefonálást és audio lejátszást, valamint hangvezérléssel hívást is kezdeményezhet vezetés közben. Továbbá, a bejövő hívásokat fogadhatja a kormányra szerelt kapcsolóval is.

Tolatókamera

Szűk parkolóhelyeken élvezze a Subaru XV tolatókamerájának köszönhető kiváló manőverezési képességet. Ha hátramanetbe kapcsol, a tolatókamera képe automatikusan megjelenik a központi kijelzőn, a parkolást a segédvonalak is megkönnyítik.

Multifunkciós kijelző

Információra van szüksége? A pontos időtől kezdve a hőmérsékleten át, a szerviz esedékességére való figyelmeztetésig bezárólag, illetve a járműdinamikai vezérlőrendszer működéséig mindent leolvashat a kijelzőről. Továbbá követheti az üzemanyag-fogyasztás alakulását is.

Érintőképernyős vezérlés

Az érintőképernyő ugyanolyan praktikus megoldást kínál a zenék kiválasztására, mintha okostelefonja képernyőjén böngészne. Egyszerűen csak csatlakoztassa okostelefonját Bluetooth® (*2) kapcsolattal vagy az USB-porton keresztül, és máris a központi érintőképernyőn válogathat zenetárából.

Hangvezérlés (*3) és Siri Eyes Free (*4) (*5)

Az egyszerűen használható - meghatározott nyelveken elérhető - hangvezérlés és Siri Eyes Free rendszer segítségével az XV minden eddiginél több új funkciót kínál. A Siri lehetővé teszi, hogy kompatibilis Apple készülékén kézhasználat nélkül beszélhet, játszat le zenéket, böngészhet az interneten vagy olvashatja leveleit. A Siri nélkül is úgy kezelheti a navigációt, a telefont és az audiorendszert, hogy közben nem kell elengednie a kormányt.

Két USB-csatlakozó és AUX-bemenet

Hozzon ki többet a zenéjéből. Csatlakoztassa iPod®-ját (6) vagy egyéb mobil zenei eszközét az audioegység szériában beszerelt AUX vagy opcionális USB csatlakozójához, és az MP3 vagy WMA (7) formátumban tárolt zenéi az XV saját hangrendszerén keresztül szólalnak meg.

Középső konzoldoboz

Praktikus megoldások a legapróbb dolgoknak is. Minden ajtóban palacktartó, a középkonzolban pedig pohártartó szolgálja az utasok kényelmét. A párnázott könyöktámaszban további tárolórekesz és 12V-os csatlakozó is található.

*1 A biztonságos és körültekintő autózásért mindig a vezető felel. Kérjük, hogy vezetés közben ne használja az érintőképernyőt! 
*2 A Bluetooth® a Bluetooth SIG, Inc. America bejegyzett védjegye.
*3 A Hangvezérlés csak a megadott nyelvekkel kompatibilis, vagyis nem működik minden nyelven.
*4 Siri-kompatibilis Apple termék (iPhone®, iPad®, iPod touch®, stb.) szükséges a használatához.
*5 Apple®, iPod®, Siri® és iTunes® az Apple Inc. bejegyzett védjegyei. Az App Store® az Apple Inc. szolgáltatásának bejegyzett neve.
*6 Apple®, iPhone® and iPod® az Apple Inc. bejegyzett védjegyei.
*7 A WMA a Microsoft Corporation védjegye.